tag:blogger.com,1999:blog-6309717858712305161.post3927690745740328722..comments2024-03-07T11:52:52.667+01:00Comments on Kristines komfur: Lasagne (helt uden Knorr)Kristine Høeghttp://www.blogger.com/profile/05488627324057654954noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6309717858712305161.post-69304121147870407702011-01-29T18:32:28.391+01:002011-01-29T18:32:28.391+01:00Jeg holder nu også altid af at bruge flere slags k...Jeg holder nu også altid af at bruge flere slags kød i ragu'en. Både lam og svin og desuden også noget indmad. Kyllingelever eller måske endda en enkelt brissel.Jakob Bondesenhttps://www.blogger.com/profile/00048771909493140289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6309717858712305161.post-86941346055109926542010-04-21T09:08:58.182+02:002010-04-21T09:08:58.182+02:00Må jeg tilføje en fasan til den opskrift?Må jeg tilføje en fasan til den opskrift?Michael Jeppesennoreply@blogger.com