onsdag den 7. april 2010

Kristines Komfur - nu på tryk

Hvis du synes, Komfuret har været slukket her på det seneste, så har du helt ret. Det skyldes, at jeg har haft travlt med at udvikle min nye madside i ALT for damerne. Fra i dag af finder du hver uge en side fra Kristines Komfur i Danmarks største og bedste ugemagasin til kvinder.

Siden bliver en naturlig forlængelse af det Komfur, du kender her fra bloggen - suppleret med tips, causeri og gode shoppingideer. Jeg håber, du have lyst til både at følge Komfuret her og i ALT for damerne - og vil som altid gerne høre fra dig, hvis du har kommentarer, ideer, historier eller tricks, du gerne vil dele med mig.

Kærlig hilsen
Kristine
___________________

Er du ny ved Komfuret? Så først og fremmest velkommen. Husk, at du kan abonnere på indlæg ved at klikke på rss-feed-feltet i spalten til højre. Øverst i spalten kan du også melde dig til som fast læser - det er altid rart at se, hvem der læser min blog :-) Efterlad gerne en kommentar, hvis et indlæg har inspireret dig. Du er også altid velkommen til at maile på kristineskomfur (at) gmail (dot) com - jeg vil elske at høre fra dig.

2 kommentarer:

  1. Stort tillykke, herfra. Vil fluks begive mig ned i kiosken og hente det seneste AFD.

    SvarSlet
  2. Helt fantastisk! Kœmpe tillykke - glœder mig til at se denne uges madside fra Komfuret.

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails