søndag den 11. april 2010
Spinatsalat med pære og parmesanost
En smuk salat, der både ligner og smager af forår. Hvis du har adgang til en pebret rucola, så skift endelig spinaten ud - den krydrede salat matcher de søde pærer og den salte ost helt perfekt. Salaten her er perfekt til lyst kød som gris og kylling - men du kan også servere den som forret, eksempelvis med lidt reduceret balsamico og en håndfuld ribs drysset henover. Sådan fik jeg den i Barcelona sidste år, og det var genialt.
Spinatsalat med pære og parmesanost til 2:
100 g spinatblade
1 conferencepære, skåret i tynde skiver
Parmesanost efter smag, høvlet i tynde skiver
Olivenolie
Friskkværnet peber
Skyl spinaten og læg den lagvis i salatskålen med pære og parmesanost. Dryp lige inden servering med olivenolie og giv salaten et par kværn sort peber.
___________________
Er du ny ved Komfuret? Så først og fremmest velkommen. Husk, at du kan abonnere på indlæg ved at klikke på rss-feed-feltet i spalten til højre. Øverst i spalten kan du også melde dig til som fast læser - det er altid rart at se, hvem der læser min blog :-) Efterlad gerne en kommentar, hvis et indlæg har inspireret dig. Du er også altid velkommen til at maile på kristineskomfur (at) gmail (dot) com - jeg vil elske at høre fra dig.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Mmm, den ser virkelig god(og sund) ud!
SvarSletMen - lige et noob spørgsmål: hvad er reduceret balsamico?
Hej Anni
SvarSletDet er også en superlækker salat. Reduceret balsamico er bare indkogt balsamico. Du hælder en halv deciliter balsamico i en gryde med en eller to spiseskefulde vand og koger det ind, til det har en sirupsagtig konsistens. Og så bruger du det som en slags dressing, du blot drypper henover salaten. Velbekomme :-)
Kh Kristine
Holdt kalas i weekenden, og der var stor ros til dine parmesan-fritter, der klæder et andebryst aldeles glimrende.
SvarSletHvor finder jeg opskriften på de parmesanfritter - det lyder spændende.
SvarSletv.h.
Randi
Kære Randi
SvarSletDe er også supergode! Du finder dem under marts 2010 i menuen til højre på siden.
Kh Kristine