mandag den 1. februar 2010

Rispapirruller - nu med oksekød


Dette korte indlæg er blot for at fortælle, at rispapirrullerne med teriyakimarineret kylling også fungerer vidunderligt med oksekød - i en næsten rå version.

Tag en oksebøf, smør den med et tyndt lag teriyakimarinade og steg den for høj varme i et minut på hver side - kødet indeni skal stadig være helt rødt og råt. Lad bøffen køle lidt af og skær den så i tynde strimler. Rul rullerne som beskrevet i den oprindelige opskrift. Velbekomme.
___________________

Er du ny ved Komfuret? Så først og fremmest velkommen. Husk, at du kan abonnere på indlæg ved at klikke på rss-feed-feltet i spalten til højre. Øverst i spalten kan du også melde dig til som fast læser - det er altid rart at se, hvem der læser min blog :-) Efterlad gerne en kommentar, hvis et indlæg har inspireret dig. Du er også altid velkommen til at maile på kristineskomfur (at) gmail (dot) com - jeg vil elske at høre fra dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails