mandag den 1. februar 2010

Rispapirruller - nu med oksekød


Dette korte indlæg er blot for at fortælle, at rispapirrullerne med teriyakimarineret kylling også fungerer vidunderligt med oksekød - i en næsten rå version.

Tag en oksebøf, smør den med et tyndt lag teriyakimarinade og steg den for høj varme i et minut på hver side - kødet indeni skal stadig være helt rødt og råt. Lad bøffen køle lidt af og skær den så i tynde strimler. Rul rullerne som beskrevet i den oprindelige opskrift. Velbekomme.
___________________

Er du ny ved Komfuret? Så først og fremmest velkommen. Husk, at du kan abonnere på indlæg ved at klikke på rss-feed-feltet i spalten til højre. Øverst i spalten kan du også melde dig til som fast læser - det er altid rart at se, hvem der læser min blog :-) Efterlad gerne en kommentar, hvis et indlæg har inspireret dig. Du er også altid velkommen til at maile på kristineskomfur (at) gmail (dot) com - jeg vil elske at høre fra dig.

1 kommentar:

  1. Hej der, her er en person, jeg ved, at du rent faktisk kan have en privat session og få din civilstand løst inden for et glimt af et øje, den person er den altid medfølende læge Egwali, en stavekontrol, der har brugt magisk magi til at hjælpe med at ændre liv af så mange, jeg kender i dag. Du hedder det bare, er det en kærlighedsformulering, jobkarriereforfølgelse, lidelser af forskellig art, uanset hvad der er tilfældet, har han ret til tiden til at tage sig af dig og bringe ro i dit hjem, ligesom han gjorde for mit. Du kan kontakte ham via WhatsApp / Viber + 2348122948392 /
    Mail: dregwalispellbinder@gmail.com Tag en privat session med ham og vær glad. Held og lykke!!

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails