onsdag den 4. november 2009

Nyt navn, samme råvarer

Velkommen til Kristines komfur, den danske titel på min blog, der tidligere hed Taste Central - hvilket intet har at gøre med en støvet, hengemt 'taste-central' fra halvfjerdserne, men derimod var en homage til Sarah Jessica Parkers birolle i filmen Ekskonernes klub. I en scene, hvor hun er til frokost hos societydamernes queen bee, fortæller hun om sine ambitioner om at blive en del af den stilfulde New Yorker-overklasse. 'And here I am, at taste central', som hun siger.

Min blog er blevet genfødt på dansk for - forhåbentlig - at kunne passe ind på ALT for damernes website. I forvejen laver nogle af landets bedste kokke mad i det gamle, hæderkronede ugeblad, og hvis jeg, en hjemmerørt kogekone fra Kartoffelrækkerne, kunne passe ind i det selskab, vil jeg være lykkelig.

Bloggen har altid handlet om mad. Du får små historier, tips til fantastiske kogebøger, opkrifter på mine favoritter (og eksperimenter) samt autodidakte billeder fra restaurantbesøg og resultater fra mit Gorenje-komfur. Jeg vil elske at høre fra dig - både med sjove kommentarer og måske dine egne tips fra dit køkken.

Velkommen - og god appetit!

2 kommentarer:

  1. Hej Kristine. Dejlig blog - den får mundvandet til at løbe! Men du skal lige vide, at din link på AltForDamernes hjemmeside er forkert; der linkes til www.kristineskonfur.dk - om ikke ....komfur.dk. Bare til info :-)

    SvarSlet
  2. virkelig skøn blog, den er nu under mine favoritter! Glæder mig til at lave dine opskrifter!

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails