søndag den 17. januar 2010

Med iTunes i køkkenet

Bare lige et lille tip - hvis du ikke allerede selv har opdaget det. På iTunes kan du abonnere på fede og gratis podcasts om mad - lige fra kulinariske rejser rundt i verden til hardcore how to-tutorials og tricks fra kendte kokke.

Gå ind på iTunes og lav en søgning på 'podcasts food' - så får du et væld af podcasts, du kan abonnere på eller bare downloade enkeltafsnit fra. Når du har fundet en podcast, du kan lide, så tjek øverst til højre hvad andre abonnenter også ser. På den måde bliver du ledt rund i food-labyrinten og finder endnu flere spændende podcasts.

Lige nu følger jeg blandt andre:

# Martha Stewart
# Simply Ming
# Cook's Illustrated
# Culinary Institute of America
# Epicurious

___________________

Er du ny ved Komfuret? Så først og fremmest velkommen. Husk, at du kan abonnere på indlæg ved at klikke på rss-feed-feltet i spalten til højre. Nederst i spalten kan du også melde dig til som fast læser - det er altid rart at se, hvem der læser min blog :-) Efterlad også gerne en kommentar, hvis et indlæg har inspireret dig, efterladt tvivl eller blot inviterer til et par ord - jeg vil elske at høre fra dig. Du er også altid velkommen til at maile på kristineskomfur (at) gmail (dot) com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails